Közterületi média

A közterületi reklám legnagyobb erőssége, hogy ez a legkevésbé zavaró, tolakodó médiatípus és kiemelkedő a figyelemfelkeltő hatása.

A televízióban megjelenő hirdetések után a közterületen elhelyezett hirdetésekre emlékeznek a legtöbben.

További erőssége, hogy az emberek számára a hétköznapi élet részét képezi, ami a reklámok elutasítását tovább csökkenti ezeken a médiatípusokon. Könnyen észlelhető, „kikapcsolhatatlan” médiaeszköz, informatív és a mindennapi élet részét képezi. Kreatív megoldásokkal magas kontaktusszám érhető el. Kiváló kiegészítője egy TV kampánynak.

A kihelyezéseket fotó dokumentációval igazoljuk.

Óriásplakát

Az egyik legkedveltebb és leghatékonyabb közterületi média felület. Országos lefedettséggel rendelkező felület, mely kiemelten elérhető.

Citylight és telefonfülke reklám

Budapesti és vidéki nagyvárosok belső kerületeiben villamos és buszmegállókban várakozó gyalogosokat és a piros lámpánál álló autósokat érhetjük el ezzel a felülettel.

Backlight, Magnum

Kiemelten forgalmas útvonalak, autópályák ki-és bevezető szakaszain elhelyezett nagy méretű, többnyire megvilágított felület. Kiváló lehetőség hosszabb távú brand, image építő kommunikációra.

Molino, építési háló

Ezeknek a reklámhordozóknak a felülete akár több száz négyzetméter is lehet a klasszikus közterületi médiákkal szemben. Igen magas kontaktusszámot generál.

Felszíni járműreklám

A közlekedési járműveken elhelyezett reklámokkal jól célozható az elérni kívánt közönség.

Metróreklám

Budapest legnagyobb utasforgalmát a metró látja el, naponta megközelítőleg 2 millió utas veszi igénybe a 4 vonalat.


Számos márkán dolgozva több éve bonyolítunk le együtt sikeres outdoor kampányokat. Mindig maximális odafigyeléssel és az érdekeinket szem előtt tartó nagyon rugalmas csapattal segítik munkánkat. Bármely felületet bárhol felkutatnak, valamint nagy tapasztalatuk alapján hatékonyan javasolnak eszközt és időszakot is.”

Kállai Annamária, Idealbody Kft. Brand manager


Kérdésed van? Állunk rendelkezésedre!

Rólunk

A BLG Media Kft. 2006. óta a közterületi médiapiac fontos szereplője. Másfél évtizedes szakmai tudásunk, sok éves tapasztalatunk megfelel a folyamatosan változó piaci igényeknek.

Lépj kapcsolatba velünk

+36306875543

info@blgmedia.hu

Cím

Bartók B. út 73.
Budapest
1114

%d blogger ezt szereti: