Médiaügynökség

Hatékony tartalmi együttműködést alakítunk ki ügyfeleinkkel, hogy kitűzött céljaikat segítségünkkel elérjék.

Akár márka ismertségét akarja partnerünk erősíteni, akár eladást segítő kampányról van szó, kialakítjuk a legjobb megoldásokat tartalmazó kommunikációs stratégiát. Megtervezzük, igényre szabottan összeállítjuk a médiamixet, és teljes körű médiavásárlással lebonyolítjuk a kampányt.

TV és dió spot

Közszolgálati, kereskedelmi TV és rádió megjelenéshez tanácsot adunk. Segítünk kialakítani a médiastratégiát, összeállítjuk a médiamixet, és teljes körű médiavásárlást bonyolítunk.

Sajtóhirdetések

Segítünk kiválasztani a legnagyobb példányszámú napi-, heti-, vagy havilapot, legyen az országos terjesztésű, vagy helyi, regionális megjelenés.


“A BLG Media Kft.-vel évek óta együttműködünk elsősorban a rádiós megjelenéseink kapcsán. Mindig sikerül gyorsan és hatékonyan összeállítani azt a kampányt, ami számunkra a legmegfelelőbb. A reklámszpotok megvalósításában is rendelkezésre állnak, és igényeinknek megfelelően készítik el azokat. A rugalmas hozzáállás az, amiért szeretek velük együtt dolgozni.”

Hutflesz Lilla, KWS Magyarország Kft. marketing


Kérdésed van? Állunk rendelkezésedre!

Rólunk

A BLG Media Kft. 2006. óta a közterületi médiapiac fontos szereplője. Másfél évtizedes szakmai tudásunk, sok éves tapasztalatunk megfelel a folyamatosan változó piaci igényeknek.

Lépj kapcsolatba velünk

+36306875543

info@blgmedia.hu

Cím

Bartók B. út 73.
Budapest
1114

%d blogger ezt szereti: